Leta i den här bloggen

torsdag 21 oktober 2010

Tävlingen

Glöm inte att vara med på vår tävling! :)

Det finns idag ett nytt spännande märke ute på marknaden hos kondomkungen.se. Märket heter One och utmärker sig med flera olika sätt. Förpackningen är i runt folie och unika snygga designs, så det blir inte pinsamt om man tappar dem framför familjen.  Det är tillverkat av Sensatex latex!

One ger Extra njutning till både kvinnor och män. Pleasure Plus är bevisat bättre än "vanliga" kondomer tack vare sina ribbor och lösa överdel. Ribborna i kombination med friktion ger en skön känsla. Tester har visat att den är åtta gånger bättre än andra kondomer vilket väl motiverar det något högre priset.

Vinsten kommer från kondomkungen.se, och är ett 12-pack kondomer från märket One.



För att delta behöver du på in på kondomkungen.se, och där ta reda på vad deras slogan är.  (Tex. Cloetta Kexchoklads slogan: God och glad, Kexchoklad. )

Du behöver inte ha en blogg för att delta. Skriv din mejl-adress och svaret på vår fråga. Så återkommer vi. Funkar den inte i fältet så skriv in er mail-adress i kommentaren.

Vi godkänner kommentarerna när tävlingen är avslutad, så dem syns inte fören den är klar. Vilket är 26/10, då utses även EN vinnare! Vinnaren lottas ut.

Hälsningar Verklighets Guiden :)

3 kommentarer:

  1. Kondom kungen - För säker körglädje.

    Miss_linda_89@hotmail.com

    SvaraRadera
  2. Hejdu! Det låter roligt med lite tävling! :) Btw, One låter som något kul att testa på!

    SvaraRadera
  3. sv: Tack så mycket! :D

    "säker körglädje"
    berglundjulia@live.se

    SvaraRadera