Leta i den här bloggen

tisdag 30 november 2010

Operation Skönhet

Nytt program som börjar idag.
Tycker att ni ska sätta på och se om det är värt kolla på. Själv tror jag att det är väldigt intressant!
Tänk vad folk egentligen kan göra för skönheten?!

20.00 - 21.00 på Kanal 5

Operation Skönhet

Teamet utreder bröstoperationen, landets mest populära kosmetiska förfarande. Journalisten Polly Hudson besöker en kosmetisk klinik i Spanien och möter Natalie ROONEY, 19-årig kusin till fotbollsstjärnan WAYNE ROONEY, som vill ha Storbritanniens största bröst. Christian möter Rachel som berättar om bröstoperationen som gick väldigt fel. Rachel vaknade efter sitt bröstlyft och upptäckte att ett bröst satt högre än det andra.

Kommentera gärna efteråt och säg vad just du tyckte om programmet :)
/Sandra

Taget från

2 kommentarer:

  1. jag tyckte programmet var sjukt intressant då jag själv funderat på operationer. bra att ni tipsade om att det kom för hade sett reklam om programmet men inte lagt på minnet när det var! :)

    SvaraRadera
  2. bra program! det är bra att dom visar vad som kan gå fel och att man verkligen ska göra en research före sin operation och verkligen tänka igenom allt. sen tycker jag att vissa är överdrivna. Tonåringarna från London som ville göra magen, det är väl bara och träna? Okej om du inte kan träna bort magen (överflödig hud) men tonåringar kan väl bara träna sig smalare. Orka lägga ut pengar på en fettsugning när du lika bra kan träna bort det. Hur blir det sen när dom skaffar barn, då kommer dom bli tjocka i alla fall. (fast dom flesta opererar väl sig efter graviditet? det är förståeligt)

    SvaraRadera