Leta i den här bloggen

fredag 5 november 2010

Bantningspiller

Britney Spears - Länk till bild

ANHÄNGARE: Kim och Khloé Kardashian, Britney Spears.

Systrarna Kim och Khloé Kardashian, 30 respektive 26 år, har under det senaste året båda gått ner drastiskt i vikt. Till hjälp använde systrarna bantningstabletterna Quick Trim som de nu är talespersoner för.

– Kim och jag har provat en massa viktminskningsmetoder under åren, men inget var lika effektivt som Quick Trim, hävdar Khloé på Quick Trims hemsida.

Kim & Kholé Länk till bild
Nu har Kim Kardashian lagt ut bikinibilder på sig sälv på Twitter, Där berättar hon att det är tack vare Quick Trim, sundare matvarnor  och motion som hon har gått ner snabbare.


Så påverkas kroppen: Quick Trim sägs eliminera överflödigt vatten i kroppen samt öka ämnesomsättningen, men produkten har ännu inte godkänts av US Food and drug administration – den myndighet som ansvarar för att reglera och övervaka kosttillskott och läkemedel. Kända biverkningar är bland annat sömnlöshet, diarré, oregelbundna hjärtslag, yrsel, kräkningar, huvudvärk, förhöjt blodtryck och ökad hjärtfrekvens. Det finns även flera kända dödsfall som orsakats av hjärtproblem kopplade till olika typer av bantningspiller.

Slutsats: Är du villig att riskera att drabbas av de här biverkningarna? Inte vi heller. Satsa hellre på motion och nyttigare matvanor.




Fakta

Kramar Jessica

3 kommentarer:

  1. bra inlägg! Bra hälsa och sund kropp ska vara naturligt!

    SvaraRadera
  2. haha jaa men dock blev de inget för min del xD

    SvaraRadera
  3. Anmäl dig till "dagens blogg" igen om du känner för det! :)

    SvaraRadera