Leta i den här bloggen

tisdag 9 november 2010

Vinnaren! - Avslutad tävling

Nu är tävling avslutad och vi har nu utsett 2 vinnare.
En för Silver och en för Guld smycken!


STORT GRATTIS TILL :)



Nate
-Vinnare av Silver
http://justanotherlesbian.blogg.se/

För att verkligen må riktigt bra, så brukar jag proppa i mig massvis med choklad, medans jag läser en intressant bok. Efter det vill jag bli av med dessa extrakilon jag fått av chokladen och går ut en mysig liten promenad ute i ett behagligt väder. För att göra promenaden lite roligare så lyssnar jag på mina favoritlåtar. När jag har gått en rejäl runda så sticker jag hem, tar ett kokhett bad och kryper sedan in i sängen.

Sanna - AlvasMamma - Vinnare av Guld
http://mammasvardag.blogg.se

Mina bästa tips för att må bra är att ta hand om sig själv både på in och utsidan. Ät hälsosamt med många vitaminer, mineraler och andra bra näringsämnen och bestäm en dag i veckan där du får unna dig lite extra och håll dig till den dagen.

Se till att röra på dig regelbundet. Allt ifrån promenader i stället för bussen eller trapporna i stället för hissen ger väldigt mycket i längden. Drick mycket vatten! Det rensar ut kroppen och tvätta alltid bort gamla sminkrester innan du går och lägger dig för natten. Ansikskrämer, fotbad och peeling kan du unna dig ibland när du behöver en extra boost.

Dessa anser vi som grymma tips! Därför är dem värdiga vinnare!
Gå gärna in och besök dessa!


Vänliga hälsningar verklighetsguiden

1 kommentar: