Leta i den här bloggen

söndag 7 november 2010

Kolhydratfattiga dieter som Atkins

Cameron Diaz -Länk till Bild
 Vill bara påminna att Jag skriver detta för att jag vill att ni ska veta vad folk gör för att vara smala. Men vi på verklighetsguiden vill verkligen inte att någon ska tro att vi vill att man ska testa på att göra något sånt här. För det är väldigt farligt. Anledningen till att vi skriver detta är endast för att informera.

ANHÄNGARE: Cameron Diaz, Jennifer Aniston, Renée Zellweger.




Atkins hetsjakt på kolhydrater är nästan en religion i kändisland och tränaren Teddy Bass, vars kunder inkluderar Cameron Diaz, 38, rekommenderar att man utesluter kolhydrater som vitt bröd, pasta, kakor och ris om man vill gå ner i vikt.


Jennifer Aniston - Länk till Bild
Dessa livsmedel innehåller mycket socker, vilket innebär att din kropp förbränner sockret först i stället för fettet, säger Teddy Bass.

Så påverkas kroppen : När man tar bort kroppens första energikälla – kolhydrater – så tvingar man kroppen att använda sin andra energikälla – fett – som blir en nödlösning. Då går kroppen in i en så kallad ketos när man bränner fett i ett väldigt högt tempo. De vanligaste biverkningar är yrsel, trötthet, huvudverk och orkeslöshet. Men glöm inte när man börjar äta igen så lagras en stor del utav det som fett.


Renèe Zellweger - Länk till Bild
Slutsats: Det finns inga bevis för att en kolhydratfattig kost skulle innebära några direkta faror för hälsan. Men var inte rädd för kolhydrater! De nyttiga, långsamma är allra bäst för kroppen och håller blodsockret på en jämn nivå samtidigt som de minskar godissug och hungerattacker. 








Kramar Jessica

Fakta

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar