Leta i den här bloggen

onsdag 17 november 2010

Skönhet kommer inifrån

Länk till bild
Fortsättning på Silikon
Om man läser det Julia skrivit tidigare så är det precis samma gällande hyn och vad man gör med sig själv! Jag ska ge ett exempel här nedan efter ni läst om silikonet.

"Silikonet ger bara en len yta, och ger alltså ingen djupgörande effekt på hårstrået.
Javisst, håret blir fint, men det håller inte i längden för silikon är inte lösligt med vatten och kan vara svårt att tvätta ur håret."

Exempel och Analys:
Man vill ha ett vackert yttre och för att få det använder man sig till exempel av smink, krämer, botox, operationer m.m. Man ändrar då alltså bara sitt Yttre (skal). Man kanske tycker att det blir fint för stunden, men tiden går och efter ett tag blir ens yttre inte lika fint längre. Men om man istället från start följer dessa.


Grundregler för ett ex. Välvårdat hår, Vacker hy, och Långa naglar. :

*Äta sunt
*Leva hälsosamt - Ingen rökning, sova tillräckligt, drick vatten. m.m.
*Motionera


Det här rekommenderas ofta. Det för att det är SANT. Man måste börja inifrån för att få ett vackert yttre. För vad är ett vackert yttre om inte kroppens inre är i funktion?
Man kan tänka att skönheten kommer inifrån. För om du tar väl hand om dig själv så bildar det en god cirkel. Ex. Naglarna växer blir lång, tåliga och fina. Så var rädd om er.

Kram Sandra

1 kommentar:

  1. Det man förändrar med operationer kan man ju emellertid inte förändra med motion & god sömn. Större bröst, smalare näsa osv. är omöjligt att få genom bara motion & bra sömnvanor. Så helt sant är det ju inte, även om det stämmer att det bidrar till bra hy etc. Och jag får sett till textens upplägg anta att du även menar att vanliga hälsotips kan åtgärda det man fixar med kirurgi..

    SvaraRadera