Leta i den här bloggen

måndag 22 november 2010

Ett mål i livet!

Det finns många tankar kring bodybuilding. Vissa ser det som en konst, ett sätt att utmana sig själv, en hobby, upplevas som sexuellt attraktiv medan andra inte förstår syftet, tycker att det är äckligt och förstår inte hur man kan leva med ständig träning och strikt kost. Som med allt så är smaken som baken. Precis som vissa tycker det är vackert med stora muskler och andra tycker att man ser ut som en michelingubbe med för stora.

Men vad är då bodybuilding kan man undra?

Enligt många är det en sport, då man modellar med kroppen genom riktade muskler övningar.

Arnold Schwarzenegger

Pratar man med en person som ser sin framtid som bodybuilder, så är det främst inte en hobby eller en sport, utan en livsstil. 

I denna blogg uppmanar vi Er att ni ska vara nöjda med er som ni är. Man ska alltså aldrig känna ett tvång till att se ut på ett speciellt sätt. Med detta inlägg menar jag att även om man är nöjd med sig själv, skadas man aldrig av utmaningar i alla dess former eller följa sina drömmar hur de än ser ut. Vilket kanske är att bli en framtida bodybuilder, eller kanske kock, proffs skidåkare, designer osv. Det är bara du som sätter gränserna! Men man ska aldrig göra något för någon annans skull, utan för sin egna. Det är din framtid, du formar den och bara du som kan förverkliga just dina drömmar!
Men jag har alltid fascinerats av bodybuilding. Och då menar jag inte utav musklerna, utan det strikta livet. Dock är ofta anabola steroider för mycket med i bilden, men finns det någon som är äkta, tycker jag det är helt otroligt att den personen satsar allt för just det han/hon vill i livet. Och detta gäller alla människors mål i livet, följ dem!- Men gör det rätt!

Bild länk
Fakta från Body och egna erfarenheter!

Kram Bella

1 kommentar: