Leta i den här bloggen

onsdag 19 januari 2011

Vårens trender - Makeup 2011

Hej!
Nu fortsätter vi med vårens trender, men denna gången går vi in på makeup!
Trenderna för våren är inte bara ensidiga; det finns lite olika trender vi kan välja ibland och det känns rätt skönt, så behöver man inte snöa in sig på något!

Vågade läppar
Nu gäller det att ha färg på läpparna, ni som älskar det! Det skall vara allt i från rött, orange, starkt rosa. Jag tycker personligen att ett par starka läppar man bära upp en hel makeup.
Nu har du två val hur du gör din ögonmakeup till detta.

Alternativ 1.
Till dina vågade läppar bör du köra en relativt netural makeup till, kanske bara lite mascara och vit kajalpenna för att få en pigg look och svart kajalpenna när du skall gå ut. Men låt dina läppar stå för kalaset ;)

länk


Alternativ 2.
Till starka läppar kan du göra pastellfärger på din ögonmakeup, gärna en eyeliner med en "kråkspark", för att få den där sköna 50tals känslan.
länk.

Naturlig makeup
Detta är en trend som verkligen är uppskattad bland många makeupartister och även bland trendslavarna :) Man skall ha en naturlig bas med foundation och concealer; utan att det ser för spacklat ut. Lite brun eller svart mascara på fransarna, ett transparent gloss på läpparna eller ett läppstift i nudefärg. Lite rouge för att få den där söta rosakindade looken.
länk
Färgglad ögonmakeup
 Pasteller, pasteller, pasteller.
Ja det är verkligen det vi vill se på dina ögon i vår! Blått, orange, rosa, grönt, blått... Tekniken är inte speciellt svår, som ni ser på bilden. Komplettera med en femtiotalskråkspark och sedan kan du välja själv om du vill kräma på lite extra med starka läppar eller låta ögonen tala för sig själva med ett par bara läppar till.


länk
länk




















Sotade ögon
Japp, sotat är även inne i vår också, så ni som vill köra på rockstuket kan vara lugna :)
Till våra sotade ögon kör vi helst bara läppar, för att sotade ögon är dramatiskt nog.

länk
länk
























Länk
Länk

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar