Leta i den här bloggen

onsdag 19 januari 2011

Motivation nu under ÅR 2011

2010 är över och vi är nu inne på den 19 Januari 2011. Med 2011 kommer alla förhoppningar inför allt det nya det kommer även krav på allt man ska göra nu under det nya året. 

* När du är på gymmet – tänk på det positiva: hur mycket just du klarar av. Jämföra inte din kropp eller styrka med någon annan, det medför bara osäkerhet och får dig mindre motiverad som kan göra det svårare för dig både att orka träna i dag och att komma tillbaka nästa dag. 

* Boosta dig själv med positiva tankar när du tar den där extra promenaden eller säger nej till den där kakan under tre-fikat. Det kommer att vara avgörande för hur du lyckas nå dina mål. Att tänka negativt om din kropp eller person kommer bara att få dig på dåligt humör och knappast få dig mer motiverad. Snarare få dig att känna hopplöshet.....

*  Förbjud inget. Det får dig bara att bli extra fokuserad på just det och vilja ha ett helt kakpaket, hellre än nöja dig med en kaka.

* Tänk att du pratar med en kompis. Vad skulle du säga till honom eller henne? Du skulle säkert heja på din kompis och sporra till att vara positiva och berätta hur duktig han eller hon har varit. Gör samma sak mot dig själv!

* Var medveten om dina tankar. Jobba med att vara positiv. När du märker att du får en negativ tanke – slå bort den direkt. Om du tänker positivt och tror på dig själv kommer det att gå lättare och du kommer att nå framgångar! Det viktiga är att tänka att du förtjänar att mår bra, vara självsäker och stark.

* Vi har alltid chansen att förändra och förbättra. Om du inte åt en nyttig och hälsosam lunch, ät bättre till middag. Tränade du inget förra veckan, gör det i dag. Det är aldrig för sent att ändra dina vanor. Det enda som kan hålla dig tillbaka är dina tankar!
  Källa: Sparkpeople.com
 
 Kram Sandra

 Källa: taget ifrån

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar