Leta i den här bloggen

tisdag 14 december 2010

Angående Tony Freeman

Det är inte många som missat att den professionell bodybuilder från USA, blev härom veckan gripen i Sundsvall, misstänkt för dopningsbrott och narkotikabrott.

Han gav tips och råd inom träning till mängder av intresserade människor och signerade även DVD:er, då polisen slog till i butiken han befann sig i. Den välkända bodybuildern trodde det var ett skämt, medan polisen såg sin chans att gripa honom. Han fick lämna urinprov, som visade att han hade narkotika i kroppen. Han erkände att han har brukat testosteron och tillväxthormon och att han har rökt på.

"Vi är pålästa här uppe" säger Henrik Blusi. Och Freeman är inte längre välkommen i Sundsvall.
Det jag, personligen, tycker är tragiskt är att det var många ungdomar som befann sig i butiken, och ser Freeman som en förebild och sin stora Idol, det hade kunnat skötas på ett snyggt sätt. Samtidigt som det är rätt att man får veta sanningen. Hur anser ni där ute?



  

Vad man kan läsa om är att Sverige har ett väldigt dåligt rykte nu, och att många är besvikna på att detta ledde till färre bodybuilders vill besöka Sverige. Bland annat skulle Jay Cutler vistas under Fitnessfestivalen i helgen, vilket han valde att inte göra, efter det som hände Freeman. Tråkigt för de som köpte dyra biljetter för att se honom.

Läs gärna våra andra inlägg om både träning, kost och anabola steroider. Inläggen hittar ni bland kategorierna till höger.

Kram Bella

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar